Vind het perfecte toetsenbord voor uw games

U kan nog zo’n goede game computer hebben en een goede monitor, maar uiteindelijk zijn het, het toetsenbord en de muis die de instructies voor de games geven. Als fanatiek gamer zijn die twee dingen dus ook erg belangrijk. Het maakt uw game set up helemaal af. Maar welk toetsenbord past nou het beste bij u?

Soorten game toetsenborden

Niet iedereen is een fanatieke gamer. Zo af en toe spelen zij een game. Zulke mensen zijn er genoeg. Als u zo’n iemand ben is het natuurlijk zonde om veel geld uit te geven aan een duur toetsenbord. Daarom zij er ook goedkope toetsenborden. Deze toetsenborden hebben een prijs rond de 25 euro. Als u niet vaak gamet is dit een prima toetsenbord. Voor 10 euro meer kan u zelfs een toetsenbord met verlichting kopen. Als u graag een draadloos toetsen bord wilt kan dat ook. Dit kan erg handig zijn voor als u normaal een ander toetsenbord gebruikt voor uw computer. Als u een mailtje moet typen is zo’n groot en lichtgevend toetsenbord volledig overbodig. U kan dan beide toetsenborden aansluiten. Degene die u op dat moment niet gebruikt kan u weer ergens opbergen. Een draadloos toetsenbord is natuurlijk wel wat prijziger dan een goedkoop toetsenbord met draad. De meeste fanatieke gamers gaan meestal met een toetsenbord met draad. Nog steeds is bewezen dat als uw toetsenbord een draad heeft, de toetsen die u indrukt snellen omgezet worden tot en actie in uw game. Als u gamet inde avond en u houdt er niet van om de lichten aan te doen, omdat dat licht dan mogelijk uw scherm minder goed zichtbaar maakt, dan is er voor u het lichtgevende toetsenbord. Bijna de helft van alle game toetsenborden die u aangeboden krijgt hebben ingebouwd licht. U kan dan in een volledig donkere kamer alsnog uw toetsenbord zien. Als u graag gamet met uw armen languit gestrekt op de tafel, dan is er voor u een toetsenbord met een rust mat ervoor. Dit is een soort verlenging van het toetsenbord, zodat uw polsen niet in één keer van hoog naar laag hoeven.

Aanbeveling

De Corsair K95 RGB platinum is een toetsenbord van zeer hoge kwaliteit en heeft alles wat een gamer zich maar kan wensen. Veel mensen spreken over dat dit toetsenbord soepel en sneller is dan alle andere game toetsenborden. Het is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest gebruikte game toetsenborden. Het heeft ingebouwd licht met erg coole effecten. Het licht past zich ook aan, aan de game die u op dat moment aan het spelen bent. Een rust mat heeft dit toetsenbord ook. Maar wat dit toetenbord echt speciaal maakt, zijn de extra game toetsen aan de zijkant van het toetsenbord. Hiermee kun je allerlei acties sneller uitvoeren tijdens het gamen. De toetsen zijn ook zo gemaakt dat het toetsenbord al een instructie doorgeeft aan de computer als de toets nog niet volledig is ingerukt. Die zie je tegenwoordig met consoles vaak. Denkt u maar aan de controllers van de Playstation 4 en de Xbox. De prijs van dit toetsenbord ligt rond de 200 euro. U betaalt voor pure kwaliteit en gameplezier.

Bron: https://www.computer-bestel.nl/game-accessoires/game-toetsenborden/