De Anet A8 3D printer kit – constant bezig met vernieuwing voor 3D printen

De Anet A8 3D printer kit is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest universeel gebruikte 3D printers over de hele wereld. Techneuten wereldwijd zijn eraan verknocht en maken gebruik van een globale community die steeds weer nieuwe toepassingen en mogelijkheden vindt voor de printer. Ook als beginner is het goede kit om voor het eerst met een 3D printer aan de slag te gaan. Je haalt niet alleen een relatief simpele 3D printer in huis die je ook nog eens zelf in elkaar zet, maar kan hem vanwege de community die gebruik maakt van de printer van Prusa ook steeds weer blijven vernieuwen. Het is daarmee in principe een printer waar je nooit meer zonder kunt en continu nieuwe ontdekkingen mee doet.

Makkelijk uit te breiden

Omdat de Anet A8 3D printer kit een goede kloon vormt op de professionele 3D printers toen ze voor het eerst op de markt verschenen, is het tegelijkertijd ook een goede basis om mee verder te sleutelen. De community is steeds weer op zoek naar nieuwe modulaire onderdelen en software patches en hacks die op de printer toegepast kunnen worden om hem zo voor henzelf en anderen te verbeteren. Zo worden er steeds weer nieuwe moederboards ontwikkeld om de capaciteit te vergroten, maar ook digitale uitbreidingen komen om de haverklap uit zodat jij jouw eigen ontwerpen kan blijven aanpassen en naar nieuwe niveaus kan tillen.

De Anet A8 3D printer kit is dus kortom een kit waar je nooit op uitgekeken raakt. Door de inzet van de professionals binnen de community kan jij als beginner handig gebruik maken van hun expertise om zo zelf de beste 3D printer te bouwen voor al jouw benodigdheden. Het is niet alleen een leuke hobby om jezelf mee bezig te houden, maar ook een apparaat waar je steeds weer mee tot nieuwe hoogtes kan komen in jouw creativiteit.